top of page
  • Writer's picturesimona

Saldžios bulvės riekės su grūdėta varške


Savo klientams dažnai primenu, jog norint pradėti maitintis sveikiau, reikės nepabijoti ir išbandyti naujų receptų bei išmokti maistą gaminti šiek tiek kitaip nei įprastai. Saldžios bulvės riekelės šiai dienai, manau dar tebėra naujiena, kurią išties verta pabandyti. Aš jas šį kartą gardinau grūdėta varške, uogomis bei riešutų sviestu, tačiau Jūs galite pasitelkti fanazija ir rinktis kitus patinkančius ingredientus 😊


2 porcijoms reikės:

1 saldžiosios bulvės

200g grūdėtos varškės

1 v.š. klevų sirupo

1 a.š. natūralios vanilės ekstrakto

saujelės uogų

žiupsnelio cinamono

1 a.š. riešutų sviesto


Gaminimo eiga:

Įkaitinkite orkaitę iki 190C. Orkaitėje kepti skirtą skardą išklokite kepimo popieriumi.

Saldžiąją bulvę gerai nuplaukite, supjaustykite juostelėmis išilgai, patepkite nedideliu kiekiu riebalų ir dėkite į orkaitę kepti apie 15 - 20 minučių. 

Kol bulvė kepa, varškę sumaišykite su klevų sirupu ir vanilės ekstraktu.

Bulvei iškepus, riekeles dėkite į lėkštę, ant viršaus uždėkite varškės masę, uogas, pagardinkite riešutų sviestu, pabarstykite cinamonu ir patiekite.

Skanaus!

_MG_3091.JPG

Sveiki!

Mano vardas Simona. Esu sertifikuota mitybos ir detoksikacijos konsultantė, turinti holistinį požiūrį į sveikatą per atidžiai subalansuotą mitybą. Pagrindinė mano misija - padėti kitiems tapti liekniems, sveikiems ir energingiems, pasikliaujant sveika, subalansuota mityba ir fiziniu aktyvumu.  

Sveika, liekna ir laiminga visam gyvenimui (elektroninė knyga)

€5.99

ebook 3d 2 optimized.png
bottom of page