top of page
  • Writer's picturesimona

Super salotos vos iš keleto ingredientų




Šis receptas vienas iš tų kur, kaip sakoma "ką turėjau tą sudėjau", o gavosi puikiai. Salotas pagaminsite vos per keletą minučių jei tik prieš tai turėsite išvirtų pupelių. Aš naudojau Japoniškas Adzuki pupuoles, bet puikiai tiks ir bet kurios kitos pupelės. Svarbiausia iš vakaro jas užsimerkite, o kitą dieną išvirkite. Kad pupelės būtų dar gardesnės, man patinka į vandenį įberti įvairių prieskonių, pipirų, įdėti vieną, kitą lauro lapelį... Tad jei dar nesugalvojote, ką gaminsite rytojaus pietums, užsimerkite pupelių ir dilema bus išspręsta :)


Paruošimo laikas 5 min.

2 porcijos


Reikės:

200g paruoštų Adzuki pupuolių

2 vidutinio dydžio pomidorų

1 paprikos

saujelės svogūno laiškų

saujelės kalendros

2v.š. citrinos sulčių

2v.š. alyvuogių aliejaus

druskos ir pipirų pagal skonį


Gaminimo eiga:

Daržoves supjaustykite kubeliais ir viską dėkite į vidutinio dydžio dubenėlį. Dėkite pupeles, susmulkintą svogūną ir kalendrą, pilkite aliejų ir citrinos sultis, prieskonius ir gerai išmaišykite.


Skanaus ir į sveikatą!

_MG_3091.JPG

Sveiki!

Mano vardas Simona. Esu sertifikuota mitybos ir detoksikacijos konsultantė, turinti holistinį požiūrį į sveikatą per atidžiai subalansuotą mitybą. Pagrindinė mano misija - padėti kitiems tapti liekniems, sveikiems ir energingiems, pasikliaujant sveika, subalansuota mityba ir fiziniu aktyvumu.  

Sveika, liekna ir laiminga visam gyvenimui (elektroninė knyga)

€5.99

ebook 3d 2 optimized.png
bottom of page